Kontakt os

Send os en besked på formularen herunder, så vender vi tilbage med et svar hurtigst muligt. Du kan evt. starte med at kigge på vores ofte stillede spørgsmål.

  Navn

  Telefon

  Emne

  Besked

  FAQ

  Du finder vores ofte stillede spørgsmål herunder:

  Standard værelse med 1 seng til 1-2 personer – 1 rum.
  Standard værelse med 2 senge til 2-4 personer – 1 rum.
  En suite med et soveværelse med 1 eller 2 senge plus en stue med en sovesofa – op til 5 personer – 2 rum.
  Herefter er der mulighed for ferielejligheder og villaer.
  Nej, du skal ikke bruge et visum for at rejse til USA. Hvis du rejser til USA som turist skal du kun bruge en ESTA indrejsetilladelse som du kan søge online på https://esta.cbp.dhs.gov/esta/. Det koster 14 USD og man får svar indenfor 24 timer. Den giver tilladelse til 3 måneders ophold i USA og er gældende i 2 år. Bemærk at du skal søge visum hvis du ikke har en ren straffeattest.
  Rejsen betales hurtigt og sikkert ved bankoverførsel.
  Østkysten (New York, Florida) -6 timer
  Vestkysten (San Francisco, Los Angeles) -9 timer

  Hawaii -11 timer

  Når klokken er 15:00 i Danmark er den 09:00 i New York.

  Du skal bruge en adapter som kan købes i lufthavnen eller i en elektronik butik.
  Ifølge Told og Skat må du have varer med ind i Danmark for 3.250 kr. ved indrejse fra USA.
  Hele rejsen betales ved bestilling.
  Kreditkort er det mest anvendte betalingsmiddel i USA. Du kan bruge VISA og MasterCard i alle butikker og restauranter. Du kan også bruge dit kort til at hæve penge i en hæveautomat(ATM) som er til at finde i næsten hvert gadehjørne. Dog er der et gebyr fra din bank på omkring 30 kr. for hver hævning. Vi anbefaler at man har både et VISA og et Mastercard med til USA.
  Sales Tax er den lokale moms der først bliver tilføjet varene når man betaler ved kassen. Så husk at regne denne moms med når du er på shopping. Sales Tax varierer mellem 6-15% fra stat til stat.
  Ja, du giver drikkepenge hver gang nogen giver dig en service. F.eks på en restaurant, en piccolo, taxa chaufføren mm. Størrelsen på drikkepenge varierer for de forskellige services. Du giver 15-20% i drikkepenge, når du spiser på en restaurant.
  Resort Fee er et obligatorisk gebyr nogle hoteller tager for at bruge diverse faciliteter på hotellet. Det kan være morgenmad, pool, internet, parkering, strandstole mm. Som regel er det hoteller med ordet “Resort” i deres hotelnavn som har dette gebyr. Man betaler Resort Fee pr. værelse pr. nat.
  Hvis du bliver syg eller kommer til skade i USA, skal du betale ved kasse et hvis der er brug for lægebesøg. Derfor er det utrolig vigtigt med en rejseforsikring som dækker i USA. Forsikringen dækker også fly- og bagageforsinkelser, tyveri, evakuering ved naturkatastrofer mm.
  Du skal minimum være 21 år for at leje bil i USA. Dog skal du betale et gebyr på 25 USD pr. dag hvis du er 21-24 år. Nogle biltyper kræver at man er over 25 år.
  Morgenmad varierer meget fra hotel til hotel. På nogle hoteller er morgenmaden inkluderet i prisen, mens andre hoteller tager betaling for det ved check ind. På dit rejsetilbud vil der stå om morgenmaden er inkluderet i prisen.